سوالات متداول

اگر بخواهیم مثلث آتش، مواد اشتعال‌زا، اکسیژن و واکنش‌های زنجیره‌ای اشتغال، را از بین ببریم و باعث خاموش شدن آتش شویم، باید یکی از کارهایی که در پایین به صورت لیست خدمت شما ارایه می‌شود را انجام دهیم:

  • سرد کردن
  • خفه کردن
  • سد کردن نشت عامل اشتعال یا حذف ماده سوختنی
  • کنترل واکنش‌های زنجیره‌ای

قطعا توقع ندارید که کپسول آتش نشانی شما تمام عمر خود را بدون تعمیر و نگهداری معمول طی کند و انتظار داشته باشید که همیشه درست کار کند. کپسول های آتش نشانی شما برای کار در شرایط اضطراری نیاز به تعمیر و نگهداری مداوم دارند. خدمات تعمیر و نگهداری کپسول ها شامل همه چیز از جمله تعویض عوامل خاموش کننده که به دلیل استفاده به مرور زمان کاهش می یابد و حتی مونتاژ و دمونتاژ قطعات برای اطمینان از عملکرد درست در شرایط کاری می باشد. برای اطمینان از اینکه همیشه عامل خاموش کننده ای برای کنترل آتش سوزی در مواقع اضطراری وجود دارد باید کپسول های آتش نشانی به طور مرتب بررسی شوند.

هنگامی که زمان شارژ مجدد کپسول آتش نشانی مشخص شد ، با متخصصین آذر دِژ تماس بگیرید تا این کار را در اسرع وقت انجام دهند. ما یک تکنسین آموزش دیده برای سرویس و شارژ کپسول آتش نشانی به محل مورد نظر شما می فرستیم. نرخ شارژ مجدد کپسول آتش نشانی با توجه به نوع کپسول و محل زندگی شما متفوت خواهد بود. برخی از کپسول ها یک بار مصرف هستند ، بنابراین به عنوان کپسول های غیر قابل شارژ طبقه بندی می شوند. از این رو پس از تخلیه باید دور ریخته و جایگزین شوند. بین کپسول های قابل شارژ و غیر قابل شارژ تفاوت زیادی وجود دارد.

  • کپسول های یک بار مصرف معمولا شامل موارد زیر هستند :

سری تخلیه پلاستیکی
طول عمر 12 سال از تاریخ تولید قبل از جایگزینی آنها
کپسول ها باید برچسب غیر قابل شارژ داشته باشند
فشار سنج

  • کپسول های قابل شارژ معمولا شامل موارد زیر هستند :

سری تخلیه فلزی ( البته نه همیشه )
فشارسنج
کپسول ها باید برچسب شارژ مجدد داشته باشند

  1. سایز کپسول : قطعا مقرون به صرفه تر است که به جای شارژ مجدد کپسول های آتش نشانی کوچک ، آن ها را با کپسول های جدید جایگزین کنیم.
  2. وضعیت پوسته کپسول : اگر پوسته کپسول علائم خوردگی ، تو رفتگی و ترک داشته باشد و یا دارای برچسب ناخوانا باشد.
    وضعیت شلنگ / دسته تخلیه : در صورتی که دسته کپسول لق باشد و یا شلنگ تخلیه علائم ترک ، برآمدگی و یا تو رفتگی داشته باشد.
  3. کم بودن فشار قوطی : اگر قوطی کپسول به صورت مداوم فشار از دست دهد ، ممکن است پوسته یکپارچگی خود را از دست داده و نیاز به تعویض کپسول داشته باشید.

دلایل مختلفی وجود دارد که توجه به مدت زمان شارژ کپسول آتش نشانی را ضروری می کند. در حالی که برخی از این دلایل ممکن است واضح به نظر برسند ، برخی دلایل دیگر ممکن است کاملا مشهود نباشند. اگر از کپسول خود استفاده کرده اید ، باید بلافاصله شارژ شوند. حتی کوچکترین تخلیه عامل خاموش کننده می تواند منجر به نشت شود و در نهایت فشار مورد نیاز برای عملکرد مناسب از بین می رود. طبق استاندارهای بین المللی کلیه کپسول های آتش نشانی قابل شارژ باید بعد از هر بار استفاده یا در صورت نیاز به وسیله بازرسی یا سرویس شارژ شوند.